Servicii de certificare de terta parte

Servicii de certificare de terta parte

Produsul Dvs. este atat de bun pe cat este sustinut de sistemul de management.

La Intertek, va oferim instrumentele de care aveti nevoie pentru a evalua si imbunatati continuu procesele companiei Dvs. Cu un inalt grad de expertiza tehnica si o concentrare in directie clientului, privim dincolo de standarde pentru a oferi o evaluare care adauga strategic valoare afacerii Dvs.

Servicii de certificare:

 • ISO 9001:2008 – Certificare sistemului de management al calitatii
 • ISO TS ISO TS 16949 Certificare in industria auto

Conformitate cu cerintele de Mediu este vitala pentru o afacere competitiva atat in prezent cat si pe termen lung.

Servicii de certificare:

 • ISO 14001 – Sistem de Management de Mediu
 • ISO 50001:2011 – Sistem de Management al Energiei

Identificarea si controlul riscurilor de siguranta si securitate in munca prin prisma sistemului de management

Sistemeul de Management al Sigurantei si Securitatii in Munca integreaza cerintele Dvs. de S&S in structurate in management-ul  deja extistenta

Prin experienta dovedita Intertek va ajuta sa promovati o cultura a unui loc de munca sigur. Prin cunostintele si experienta noastra va putem oferi un proces de certificare eficient.

 • OHSAS 18001:2007 – Siguranta si Securitatea Muncii
 • SA 8000 - Program de certificare Responsabilitate Sociala

Sistemul de mangement al continuitatii afacerii (Business Continuity Management System) reprezinta conceptul ce pune la adapost compania dvs impotriva evenimentelor ce pot conduce la oprirea temporara sau uneori definitiva a activitatii. Avand BCMS implementat, va asigurati ca functiile critice ale afacerii dumneavoastra vor fi disponibile pentru angajati, clienti sau parteneri.

Organizarea unui sistem BCM va ajuta sa definiti procesele operationale de baza si efectele ce ar putea aparea din cauza unor evenimente perturbatoare.
Planul BCM contine o analiza de impact asupra afacerii dvs (BIA), parte a ISO 22301. BIA va sprijini organizatia dumneavoastra in identificarea activitatilor importante, raporturilor si resurselor care sustin produsele si serviciile dumneavoastra de baza, precum si impactul pe care lipsa acestora l-ar avea asupra organizatiei.

 • ISO 22301 – Managementul Continuitatii Afacerii
 • Siguranta Alimentara – ISO 22000

Intertek este un lider mondial in certificarile in domeniul alimentar. Detinem acreditari reconoscute global in industria aliementara.

Expertii nostri cu backgrand in idustria alimentare pot lucra impreuna cu Dvs. pentru a garanta ca produsele Dvs sunt realizate, preparate, ambalate, distribuite si certificate in baza celor mai inalte standae ale sigurantei alimentului

 • FSSC 22000,
 • IFS - International Featured Standards
 • BRC - British Retail Consortium Food Standard
 • SQF - Safe Quality Food
 • Servicii IT si Securitatea Informatiei

Standardul 27001 sprijina companiile sa-si securizeze activele informationale – vitale in lumea de azi, unde numarul si gradul de sofisticare a atacurilor cibernetice este intr-o continua crestere.

Bresele de securitate informationala care afecteaza mediul de afaceri este in continua crestere. Conform cercetarilor derulate in ultimul an, incidentele de securitate informatica este experimentat si de detinatorii de afaceri mici, specifice in trecut marilor organizatii. Raportarea tot mai mare a sustragerii de date legate de folosirea site-urilor de relationare sociala, furturi de date de identitate, riscurilor legate de echipamentele mobile si alte vulnerabilitati prezente in mediul online duc la necesitatea implementarii standardului

 • ISO 27001 in cadrul organizatiei.