Inspectii Directe la Sursa si Supravecherea si Controlul Furnizorului

Inspectii Directe la Sursa si Supravecherea si Controlul Furnizorului

Supravegherea inspectiilor si testelor , inspectia si asistarea proceselor, verificarea masuratorilor pentru echipamente, procese si produse de tipul : tevi si conducte, fabricarea tevilor si a conductelor, echipamente de presiune, constructii sudate, echipamente de rotatie, sisteme electrice si de instrumentatie, echipamente de foraj si productie.


Servicii Tehnice de Calitate
Asistarea companiilor pentru aprobarea furnizorilor, intocmirea planurilor de calitate si planurilor de inspectie si testare.


Expediting
Servicii independente profesionale de Expediting pentru departamentele de achizitie incluzind activitati la furnizori sau planificarea acestor servicii.

Toate serviciile pot fi effectuate in Romania sau oriunde in lume. Intertek este organizata ca o retea de birouri care lucreaza dupa aceleasi standard astfel incit calitatea serviciilor sa fie acceasi in oricare colt al lumii.

Biroul din Romania are un portofoliu de peste 30 de inspector cu un grad de calificare professional la cel mai inalt nivel. Procesul de selectie este extreme de riguros si este bazat pe evaluari multiple si differentiate astfel incit profesionalismul sa fie demonstrat. Fiecare inspector este monitorizat si evaluat periodic astfel incit nivelul de competanta sa fie mentinut la cel mai inalt nivel.

Inspectori nostril acopera toate domeniile necesare si cerute pe piata de la mecanica generala la electrica si instrumentatie.