Curs Auditor intern Siguranta alimentara FSSC 22000 v. 5 - Food manufacturing / packaging
Obiectiv
- Insusirea cerintelor din ISO 22000:2018, ISO/TS 22002-1 / 4 (specificatii tehnice pentru programele preliminare sectorului (PRPs) si din FSSC 22000 v.5 – cerinte suplimentare
- Insusirea principiilor de baza, inclusiv a terminologiei privind managementul sigurantei alimentelor
- Insusirea tehnicilor de audit ce pot fi aplicate unui sistem de management conform standardului FSSC 22000
Agenda
- Introducere în ISO 22000: 2018 și FSSC 22000 v5
- ISO 22000: 2018 Sistem de management al siguranței alimentare
- ISO / TS 22002-1/4 – Programe preliminare (food / packaging)
- Cerințe suplimentare FSSC v.5
- Protocolul de certificare: domeniul de aplicare, tipul de audituri, tipul de neconformități, procesul de certificare
- Audit intern conform FSSC 22000 v.5: introducere, planificarea auditului, tehnici realizare audit, redactarea neconformităților și clasificarea lor, raportare
- Studii de caz
Cursul se adreseaza
- Persoanelor care doresc sa obtina calificarea de auditor intern sau persoanelor care efectueaza /sau urmeaza sa efectueze verificari ale functionarii sistemului de management conform FSSC 22000
Conditii de participare
- Recomandam familiarizarea cu cerintele standardului FSSC 22000 inainte de inceperea cursului.
Ai nevoie de ajutor sau ai o întrebare?